Deel dit artikel ‹ Terug

Openluchttheater Overloon: Circus Hoetchatchov op 18 juli

Geplaatst op: donderdag 5 juli 2012


Op de woensdag 18 juli treedt Circus Hoetchatchov op in het Openluchttheater te Overloon!

Circus Hoetchatchov komt uit België en bestaat uit: Kristof Gouwy en Karel Casier. Beide heren hebben een degelijke circusopleiding afgerond en ze staan garant voor een voorstelling vol humor en acrobatiek.

Het verhaal van de voorstelling is als volgt:
Met veel trots presenteert papa Krzystov zijn zoon Ivànovitch. Zoonlief blijkt over uitzonderlijke talenten te beschikken. Als Ivànovitch zijn koppigheid achterwege zou laten en zijn kinderlijke klungeligheid zou overwinnen, dan zou hij wel eens 'de beste acrobaat van Rusland' kunnen worden... Hoewel het voor Krzystov niet altijd makkelijk werken is met Ivàn, lukt het hem toch de voorstelling staande te houden. Terwijl kinderen én ouders smelten voor de clownerieën van Ivànovitch probeert Krzystov het hoofd koel te houden met wind, water, sneeuw, álles wat maar verfrissing kan brengen. 

Aanvang: 14.30 uur.
Kaarten kosten € 4,50 en zijn verkrijgbaar voor aanvang bij de kassa, via www.openluchttheateroverloon.nl, of bij Plus Verbeeten te Overloon.

Dit is een voorstelling waarvan kleuters, hun oudere broertjes en zusjes, vaders, moeders en opa's en oma's zeker zullen genieten!