Deel dit artikel ‹ Terug

Regen en wind bederven Live@Landschapspark Mill

Geplaatst op: maandag 25 juni 2012


Een grote familiepicknick, een fietstocht en veel live muziek. Dat stond zondag (24 juni) op het programma in het Millse Landschapspark. Maar helaas zorgde regen en wind ervoor dat dit evenement niet werd wat de organisatoren ervan gehoopt hadden. “Je kunt alles organiseren, alleen het weer heb je niet in de hand,” aldus een van de organisatoren. “Maar toch hebben heel wat bezoekers van de muziek kunnen genieten. Volgend jaar hopen we dan maar op beter weer.”

De organisatie van Live@Landschapspark was in handen van Stichting Activiteiten Mill en muziekschool Music Fun. Zij organiseerden voor het 2e jaar dit muziekevenement. Dit jaar werd dit muziekfeest uitgebreid met een familiepicknick en een fietstocht onder de naam Ontdek Mill. De horeca was in handen van Smaakmakers Mill. Door het slechte weer was er uiteraard geen picknick, maar de echte liefhebber stapte toch op de fiets voor een ontdekkingstocht door de gemeente Mill en Sint Hubert. Dankzij een grote feesttent en een overdekt podium, kon het aanwezig publiek droog genieten van optredens van o.a. leerlingen van Music Fun, feestorkest Toeternietoe, Harmonie St Willibrord uit Mill, Eb5 band, 7th Streetmanband en Beats and Horns met X-factor zangeres Hester Kootstra.

Live@Landschapspark maakt onderdeel uit van het project Beleef het in Mill. Zie voor meer informatie ook www.beleefhetinmill.nl