Deel dit artikel ‹ Terug

Van borduurstudio tot veranderatelier Marwie

Geplaatst op: maandag 25 juni 2012


"Voor veel mensen is reparatie en herstelwerk aan kleding een groot probleem," vertelt Marianne van Dommelen uit Sint Hubert. Daarom is zij alweer een tijdje actief op dit gebied. “Uiteraard ben ik ook nog steeds actief met bruidsmode, maar naar het herstellen en veranderen van kleding was zoveel vraag dat ik daar een jaar of vier geleden ook mee begonnen ben. Vroeger was in ieder huis wel een naaimachine te vinden en maakte men zelf regelmatig kleding. Maar mensen hebben daar tegenwoordig geen kennis meer van, of zijn er te druk voor.”

Marianne krijgt de meest uiteenlopende werkzaamheden. Ritsen vervangen, kleding korter of juist langer maken, scheuren herstellen, knopen vervangen of innemen en uitleggen van kleding. Ook lederen kleding is geen probleem. "Maar ook borduur ik voor bedrijven, verenigingen en particulieren op professionele wijze logo’s en emblemen op bedrijfskleding zoals bodywarmers, polo’s, petten, sloven, of handdoeken." Bedrijven leveren digitaal hun logo aan en Marianne zet het om naar een borduurprogramma.

Marianne van Dommelen ( Kledingherstel en -reparatie Marwie) vindt u aan de Jachthoornstraat 33 in Sint Hubert en op www.marwie.nl
Geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 t/m 17.00 uur. Tel: 0485-455558