Deel dit artikel ‹ Terug

Nog ruimte voor enkele teams bij Toeternietoe's Zeskamp

Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2012


Teams bestaande uit 8 personen kunnen zich vanaf nu inschrijven om deel te nemen aan de 3e Zeskamp van Feest en Showorkest Toeternietoe. Deze zal op zaterdag 18 augustus gehouden worden in het Landschapspark en maakt deel uit van het 2 dagen (ook zondag) durende Parkfeest. Tijdens deze Zeskamp zal gestreden worden om de Toeternietoe Zeskamp Bokaal.

Sinds 2 jaar maakt de Zeskamp deel uit van het Parkfeest georganiseerd door Feest- en Showorkest Toeternietoe. Er bleek enorm veel belangstelling voor te zijn, want bij alle 2 de edities was al snel het maximum aantal teams wat deel kon nemen bereikt. De Zeskamp zelf is ieder jaar opnieuw een spannende, hilarische en soms behoorlijk gewaagde strijd om de grote Toeternietoe-bokaal. Diverse foto’s zijn op de site van het Parkfeest terug te vinden. Veel teams lieten vorig jaar al weten tijdens de komende Zeskamp alles in te zullen zetten om de overwinning naar zich toe te trekken. De organisatie hoopt dan ook weer op hun aanmelding.

Maar ook nieuwe teams kunnen nu inschrijven. Vriendengroepen, buurtverenigingen, sportclubs, bedrijven of welke samenstelling van teams dan ook kunnen deelnemen aan de Zeskamp van Toeternietoe. Een team dient te bestaan uit 8 personen en de minimum leeftijd is 16 jaar. Hoe en of er een verdeling is in dames of heren maakt niet uit. Via diverse spectaculaire, humoristische en bijzondere spelen zal zaterdagmiddag 18 augustus in het Landschapspark aan de Schoolstraat in Mill gestreden worden.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar zeskamp@parkfeestmill.nl. Ook kunt u contact opnemen met Leontien van Melis, Domeinenstraat 53 in Mill tel. 0485-324452. Zie voor meer informatie ook www.parkfeestmill.nl.