Deel dit artikel ‹ Terug

Actie voor Alpe d'HuZes op Vaderdag in Langenboom

Geplaatst op: donderdag 31 mei 2012Op zondag 17 juni wordt in de sfeervolle theetuin van Lisette Evers (Bij de dames) aan de Vliesweg 16 in Langenboom voor het tweede jaar op rij een gezellige middag georganiseerd. Net als vorig jaar gaat de opbrengst van deze dag naar Alpe d’HuZes. De organisatie is er in geslaagd om een gevarieerd, boeiend en onderhoudend programma samen te stellen. Dit niet alleen voor de Vaders, maar voor het hele gezin.

Voor iedereen die eerst wat actiever bezig wil zijn, start de middag met een fietstochtje. De start van deze fietstocht is tussen 13.00 en 14.00 uur bij Koffie- en theeschenkerij ‘Bij de dames’. Er zijn 2 routes uitgezet van ieder ongeveer 15 kilometer. De pauzeplaats is bij ‘De Dames’ en u kunt er voor kiezen ook alle 2 de routes te fietsen. Het inschrijfgeld bedraagt 2 euro voor volwassenen en 1 euro voor kinderen. U krijgt een flesje water, een versnapering mee voor onderweg en een gratis lot voor het prijzenfestival.

Vanaf 13.00 uur zijn er allerlei activiteiten zoals een prijzenfestival, een veiling, schminken, verschillende springkussens en kunnen kinderen rijden op een pony. U kunt op de foto met een echte roofvogel. Clown Pipo Polleke tovert met ballonnen en u kunt uw creativiteit botvieren door zijn auto te beschilderen. Firma Ben van Tienen is aanwezig voor eventueel klein onderhoud en een proefrit op een E-bike. Maar ook is er live muziek door bluesband ‘Blues Around’, de Herrieschuppers en feestzanger Ronnie de Wit.

De organisatie begroet u graag op zondag 17 juni bij koffie- en theeschenkerij ‘Bij de dames’ aan de Vliesweg in Langenboom. Kijk voor meer informatie rond Alpe d’HuZes en het geen er met de opbrengst van deze dag gaat gebeuren op www.sponsormart.nl