Deel dit artikel ‹ Terug

Sinttunnisse Lente, Kunstexpositie in de zomer

Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2012Onder de titel Sinttunnisse Lente exposeren 13 jonge kunstenaars uit de gemeente Sint Anthonis in het gemeentehuis. Het is ook de 13e keer dat de Kunstkring een zomerexpositie organiseert.
Van 2 juli tot en met 10 augustus is het werk van deze jonge kunstenaars in de hal van het gemeentehuis, Brink 3 te Sint Anthonis te bezichtigen.
Jonge kunstenaars die hun wortels in de gemeente Sint Anthonis hebben en hun jonge leven een kunstzinnige richting hebben gegeven. Deze richting is heel divers en gaat wat vormgeving betreft van fotografie, grafisch werk, edelsmeedkunst, mode, tekenen, textiele werkvormen, schilderen tot disciplines die niet onder één noemer zijn te plaatsen. Kortom een verrassende expositie van werken waarin deze jonge kunstenaars hun ideeën en emoties gestalte geven en kenmerkend zijn voor hun ontwikkeling in deze levensfase en een spiegel van deze tijd.
De deelnemende exposanten zijn Janneke Baltussen, Fleur Baltussen, Anke van den Berg, Maartje Broekhuizen, Carmen Hendriks, Inge Jansen, Roos van Riet, Lisa Strijbosch, Iris Teurlinx, Axel Venker, Stefan Verhoeven, Mirthe Wacki en Wieteke Wesseling.
Op zondag 1 juli om 15.00 uur opent wethouder Jeroen Willems de expositie.