Deel dit artikel ‹ Terug

Winnaar ballonvaart

Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2012


Pascal Thoonen door Vloet Autocenter Mill de lucht in!

Bezoek de open dag op maandag 28 mei (2e pinksterdag)

Tijdens de consumentenbeurs Show en Business eind april in Mill was er in de stand van Vloet Autocenter uit Mill een ballonvaart te winnen. Dat via een racesimulator in de vorm van een heuse raceauto. Heel wat bezoekers namen plaats in deze simulator om te proberen een snelle tijd te zetten. Uiteindelijk bleek Pascal Thoonen uit Austerlitz de snelste van allemaal te zijn. Hij maakt binnenkort vanuit het Millse Landschapspark een ballonvaart.

Uitslag racesimulator:

1e plaats in een tijd van 1:29.759
Dhr. Pascal Thoonen Austerlitz
2e plaats in een tijd van 1:30.038
Dhr. Sem Oosterbaan Leidschendam
3e plaats in een tijd van 1:30.403
Dhr. Luke Oosterbaan Leidschendam
4e plaats in een tijd van 1:30.636
Dhr. Wouter van Summeren Mill
5e plaats in een tijd van 1:30.918
Dhr. Hans van Reijmersdal Wilbertoord

Naast deze racesimulator was er in de stand van Vloet Autocenter Mill meer te vinden. Zo kreeg u er meer informatie over hun nieuwe bedrijfspand aan de Langenboomseweg 56a, hun lidmaatschappen van Bosch Car Service, Monroe Safety Experts en van hun nieuwe uitleenauto's. Ook werden er GRATIS klantenpassen en een actiekrant uitgegeven voor extra voordeel bij hun nieuwe autobedrijf.

Wilt u nader kennis maken met de mogelijkheden van Vloet Autocenter in Mill? Bezoek dan op maandag 28 mei (2e pinksterdag) de opendag. Van 11.00 uur tot 17.00 uur kunt u onder het genot van een hapje en drankje een kijkje nemen in het compleet nieuwe autobedrijf aan de Langenboomseweg 56a. Of kijk nu alvast op www.vloetbv.nl