Deel dit artikel ‹ Terug

Cuijkse Avond4daagse 2012

Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2012


Zet de data maar vast in de agenda: dinsdag 4 t/m vrijdag 7 september 2012!

Na de succesvolle Avond4Daagse van 2011 zijn de verwachtingen voor 2012, dat er aanzienlijk méér deelnemers zullen zijn. Vorig jaar waren er slechts twee scholen aangemeld! Dat moeten er nu méér worden! Dit jaar worden ook sportverenigingen aangemoedigd om deel te nemen. Immers teambuilding en conditie-training aan het begin van het sportseizoen zijn belangrijke effecten van deelname aan de Cuijkse Avondvierdaagse!

Inmiddels is de Stichting Avond4Daagse Cuijk bij notariële akte opgericht en worden de mouwen opgestroopt om in samenwerking met de Gemeente Cuijk, Scouting Cuijk, het Rode Kruis en vele vrijwilligers de komende editie van de Cuijkse Avond4Daagse organiseren.

Alle Cuijkse muziekgezelschappen kunnen vast in hun agenda noteren, wanneer ze volgend jaar tijdens de diverse doortochten in Katwijk, Linden, Beers, Vianen, Haps en Sint Agatha deze wandeltocht luister kunnen bijzetten. Bekeken wordt de mogelijkheid om ook een 15 km afstand in te voeren!

Het bedrijfsleven heeft opnieuw enthousiast gereageerd en de verwachting is dat er dit jaar o.a. in de Cuijkse Via Gladiola (Haagsestraat), de Irenestraat (AH) en op het Lavendelplein (Jumbo) het nodige te doen zal zijn! En zoals altijd: ’s weeks voor de Kuukse Kermis!

Voor meer informatie:

Organisatiecomité:
Bas de Leeuw
06-22983964
www.avond4daagsecuijk.nl