Deel dit artikel ‹ Terug

Van der Valk Hotel Cuijk geeft kamers grondige restyle

Geplaatst op: woensdag 9 mei 2012


CUIJK - Nieuwe stoffering, nieuwe lambrisering en nieuw meubilair. De zeventig oorspronkelijke kamers van het Van der Valk Hotel Cuijk, die veertien jaar geleden zijn gebouwd, zijn volledig opnieuw ingericht. Stijlvol en niet opdringerig. Iedereen - jong en oud, zakelijke gasten of bezoekers die voor hun ontspanning komen - moet zich in het Van der Valk Hotel Cuijk thuis voelen.

Volgens sales & marketing manager Monique Bosman is dat de meest belangrijke gedachte die het hotel wil uitdragen: "Het 'je thuis voelen' geldt niet alleen voor onze kamers, maar ook voor onze zalen: ze zijn geschikt voor conferenties, voor bedrijfsbijeenkomsten, maar ook voor het feest van oma die tachtig is geworden."

Het Van der Valk loopt voorop als het gaat om de afmetingen van de hotelkamers: die zijn overal ruim bemeten. Het hotel telt 150 kamers, waarvan vijf suites. Voor alle kamers geldt dat de gasten gebruik kunnen maken van de gratis koffie- en theefaciliteit. Buiten de zeventig genoemde kamers zijn alle andere vertrekken voorzien van klimaatbeheersing. Voor de kamers die in 1998 in gebruik zijn genomen en die nu een facelift hebben gekregen, wordt volledige airco aangelegd via een ondergronds leidingensysteem.

Gratis internet
De zakelijke gast kan bij Van der Valk Hotel Cuijk gebruik maken van diverse voorzieningen. Met de eigen laptop mail checken, of voor een andere applicatie het internet nodig? Dat kan terwijl men in de lounge, het restaurant, de brasserie, het grand café, in een zaal of op één van de hotelkamers verblijft. Met gratis WiFi door het hele gebouw is Van der Valk ook al trendsetter in Nederland, waar niet minder dan driekwart van de hotels nog altijd geen gratis draadloos internet aanbiedt. Liever een vaste verbinding? In alle zalen ligt glasvezel. "De nieuwe lichting zakenmensen wenst innovatie. Als hotel moet je daar aan voldoen en blijven informeren naar trends en wensen."
Van der Valk Hotel Cuijk staat voor sfeer, comfort en gastvrijheid. Liggend aan de A73, op slechts twintig autominuten van Weeze Airport, is het een ideale basis voor een veelzijdig bezoek. In de centrale lobby van het hotel is een VVV-agentschap gevestigd. Ook dat is vrij bijzonder en toont nog eens aan dat men zijn verbondenheid met de regio serieus neemt en graag meehelpt om het veelzijdige aanbod van de Noordelijke Maasvallei uit te dragen.

http://www.hotelnijmegen.nl/kamers/