Deel dit artikel ‹ Terug

Rob van den Broek Winnaar Publieksprijs Fotowedstrijd Floriade

Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2012


Zondag 6 mei jl. was de afsluitende dag van de succesvolle expositie naar aanleiding van de door Museum Het Petershuis georganiseerde fotowedstrijd rondom Floriade 2012.
Van de dertig beste foto’s die vanaf zaterdag 7 april jl. in het museum zijn tentoongesteld koos een groot deel van het bezoekende publiek de foto met de titel ‘Winter’ van Rob van den Broek uit Afferden uit als de allermooiste. Tijdens de feestelijke afsluiting van de tentoonstelling mocht Van den Broek de publieksprijs ontvangen uit handen van de juryvoorzitter van de fotowedstrijd, wethouder mevrouw Ingrid Voncken. In totaal zijn er gedurende 2011 meer dan negentig inzendingen voor de Floriade fotowedstrijd door Het Petershuis ontvangen.

De Floriade is de Wereld Tuinbouw Expo die eens in de tien jaar in Nederland plaatsvindt. De zesde editie van de Floriade vindt plaats van 5 april t/m 7 oktober 2012 en wordt georganiseerd in Regio Venlo, waar ook gemeente Gennep toe behoort. Gennep presenteert zich op de Floriade met het Smoodpaviljoen als onderdeel van de Smood Smart Food Factory.

Informatie over de komende exposities in Museum Het Petershuis, Niersstraat 2 te Gennep, is te verkrijgen bij het museum of op www.museumhetpetershuis.nl.