Deel dit artikel ‹ Terug

Vlooienmarkt zondag 20 mei in Mill

Geplaatst op: vrijdag 4 mei 2012


Op zondag 20 mei wordt er in sporthal de Looierij in Mill van 10.00 uur tot 16.00 uur een vlooienmarkt gehouden door Spijker Events. Zij zijn een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het organiseren van vlooienmarkten. Daar zijn de meest uiteenlopende tweedehands artikelen te vinden. Van de kop en schotel die u nog miste in de verzameling tot aan het boek dat niet meer in de winkel te krijgen is. Dit afgewisseld met spullen gemaakt door mensen met een creatieve geest. Dus voor ieder wat wils.

De bezetting van de kramen is voor een deel in handen van vaste standhouders, die geregeld op de markten van Spijker Events staan. Daarnaast ook is er uiteraard ruimte voor hen die de zolder een keer opruimen en gezellig op de markt komen staan. Maar er is meer variatie zodat deze rommelmarkt een uitje kan worden voor het hele gezin. Want terwijl vader en moeder over de markt kunnen struinen, vermaken de kinderen zich door een tekenfilmpje te kijken of lekker op het luchtkussen te springen. Uiteraard is er op zondag 20 mei in sporthal de Looierij in Mill van 10.00 uur tot 16.00 uur ook een hapje en drankje verkrijgbaar.

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Vanaf die leeftijd bedraagt de toegang 2,50 euro. Wilt u meer informatie of een kraam huren? Neem dan contact op met Spijker Events via 033-4571502 of surf naar www.spijkerevents.nl