Deel dit artikel ‹ Terug

Eerste Carbootsale Boxmeer “UITVERKOCHT”

Geplaatst op: vrijdag 18 april 2008


De eerste Carbootsale Boxmeer op zondag 20 April is uitverkocht. Enorm veel standhouders hebben zich aangemeld voor deze inmiddels bekende regionale rommelmarkt.

Het belooft wederom een gezellige dag te worden op het grote buitenterrein van Restaurant De Witte Brug in Boxmeer. Massaal hebben de mensen in de regio hun zolders, garages en bergingen opgeruimd om deze aan te bieden op de Carbootsale Boxmeer. De markt die zich kenmerkt door het ouderwets gezellige karakter en de particuliere standhouders die nog de echt interessante spulletjes verkopen. Een dagje Carbooten zorgt voor een leuke bijverdienste zonder al te veel poespas. Men rijdt namelijk met de auto de markt op zodat je niet met alles hoeft te sjouwen.

Van heinde en verre komen de bezoekers, ’s ochtends om 9.00uur bij de opening is het al dringen aan de poort. Veel mensen vinden iets van hun gading tegen een aantrekkelijke prijs en kunnen genieten van een natje en droogje op gezellige terras op de sale. Mensen kijken, ijsje eten en een rondje lopen over de markt. De Carbootsale duurt tot 15.00uur en de toegang is slechts € 1,20 en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis evenals het parkeren.

De Carbootsale Boxmeer wordt gehouden bij Restaurant De Witte Brug, St Anthonisweg 63 te boxmeer. Geopend voor bezoekers van 9.00 tot 15.00 uur. De volgende Carbootsales zijn;
1 Juni, 24 Augustus en de laatste op 5 Oktober

De Carbootsale-Boxmeer wordt uiteraard georganiseerd in samenwerking met Volleybal vereniging RVB SWITCH.
advertentie