Deel dit artikel ‹ Terug

Uitnodiging jaarlijks kunstfeestje

Geplaatst op: vrijdag 20 april 2012


Uitnodiging jaarlijks kunstfeestje in Sint Anthonis

22 april 2012 laatste kans dit jaar!
Na het succes van de afgelopen jaren organiseerde de Kunstkring opnieuw een Open Atelier en Galerieroute op twee zondagen in plaats van op eenn zaterdag en zondag. De eerste zondag, 15 april, was wederom een groot succes. Rond 15.00 uur waren er al 1000 loten verkocht. De opbrengt van deze loting van de ter beschikking gestelde kunstwerken is voor de Kunstkring. De trekking is zondagmiddag om 17.00 uur in het gemeentehuis.

De bedoeling van het openstellen van ateliers en galeries is het persoonlijk contact met de kunstenaar of galeriehouder en de mogelijkheid tot het stellen van vragen over zijn of haar werk. Dit jaar zijn de deelnemende galeries en ateliers nog open op ZONDAG 22 APRIL VAN 11.00 TOT 17.00 UUR. Diverse kunstenaars uit onze gemeente hebben een gastexposant uitgenodigd in hun atelier en ook met deze kunstenaar kunt u gedurende uw bezoek van gedachten wisselen en de sfeer proeven waarin hij of zij werkt.

Start route
In de hal van het gemeentehuis aan de Brink 3 te Sint Anthonis is van de 38 deelnemers (inclusief gastexposanten en galeries) een kunstwerk te zien. Aan de hand van deze groepsexpositie stippelt u op een plattegrond (te koop tegen een kleine vergoeding) uw eigen route uit.

Maak kans op een uniek kunstwerk tijdens dit weekend
Ook kunt u in de hal van het gemeentehuis voor één euro een lot kopen waarmee u kans maakt op een uniek kunstwerk. U stopt het aangekochte lotnummer in de bus van het werk van uw favoriete kunstenaar.

Openingstijden en informatie
Zondag 22 april 2012 van 11.00 tot 17.00 uur. In de PeelrandWijzer van 11 april zijn alle verschillende kunstenaars en hun werk nader toegelicht. Meer weten over de deelnemers: Stichting Kunstkring Sint Anthonis, tel. 0485 – 38 2811 (info@kunstkring.com) of www.kunstkring.com