Deel dit artikel ‹ Terug

Veel variatie op consumentenbeurs Show en Business in Mill

Geplaatst op: vrijdag 20 april 2012


  Vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 april 2012 party- en evenementencentrum Fitland Mill   Ruim 70 bedrijven en verenigingen, veel shows voor groot en klein, prijsvragen, demonstraties, leuke aanbiedingen en dat allemaal gratis. Dat is in een notendop Show en Business op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 april in Mill. Op de consumentenbeurs in de grote evenementenhal van Fitland presenteren de meest uiteenlopende bedrijven zich. Van schoonheidssalon tot meubelzaak en van sieraden tot computers, van installatiebedrijf tot kledingverhuur en van catering tot autobedrijf. Maar ook kunt u rustig wat eten en drinken terwijl u geniet van het gevarieerde showprogramma.   Millse Ondernemersprijs:
Tijdens de opening van Show en Business (vrijdag 27 april 15.00 uur) zal door burgemeester Verheijen de winnaar van de Millse Ondernemersprijs bekend gemaakt worden. Consumenten konden ondernemers en ondernemingen nomineren. De 5 meest genoemde ondernemers maken kans op de hoofdprijs. Een deskundige jury zal samen met het publiek bepalen wie uiteindelijk de winnaar zal worden. Want ook u kunt mee stemmen en daarmee maakt u tevens kans op een leuke prijs. Surf daarvoor naar www.showenbusiness.nl.   Muziek en entertainment:
Zoals ook op de 1e editie van Show en Business in 2010, kent deze consumenten- en bedrijvenbeurs ook weer veel shows. Want naast de beurs vindt u er o.a. modeshows, (sport)demonstraties, kindertheater, exposities van het Kunstcollectief Mill en muziek van o.a. de Thompsonbridge band, René en Ilse, een Duits Nederlandse schlageravond met partyband Zugabe en Roy Raymonds, Ronnie de Wit, Music-Fun, Bent Zonder Vent, en de populaire Nederlandse zanger Tim Douwsma. Toegang (met uitzondering van de schlageravond) is helemaal gratis!   Tim Douwsma:
Tim Douwsma werd vijfde in het SBS6 programma So You Wannabe A Popstar, presenteert bij Sterren.nl en Karaoke kids bij de TROS, schitterde zelfs op het witte doek en iets minder op de vloer van Sterren Dansen Op Het IJs. Maar Tim Douwsma is vooral ook zanger, met meerdere hitsingles op zijn cv waaronder ook samen met Monique Smit en onlangs stond hij nog in de finale van het nationaal songfestival. Op vrijdagavond 27 april staat Tim om 19.00 uur voor een optreden op het grote showpodium van partycentrum Fitland tijdens Show en Business. Hierna is er een Meet en Greet met Tim voor vragen, handtekeningen en foto?s. Dit optreden wordt u aangeboden door Stichting Activiteiten Mill, www.uitinmill.nl.   Duits Nederlandse schlageravond
Show en Business is alle dagen gratis toegankelijk. Alleen voor de Duits Nederlandse schlageravond met pullenfeest op zaterdag 28 april (21.00 uur) is een kaartverkoop. Die avond op het showpodium partyband Zugabe, (feest)zanger Roy Raymonds en in de eventuele pauzes DJ Ronnie. Toegangskaartjes kosten in de voorverkoop slechts 5 euro en zijn verkrijgbaar bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat en de receptie van Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill. Aan de kassa tijdens de schlageravond kosten de kaartjes (mits beschikbaar) 7,50 euro. Deze zijn ook per mail te bestellen via info@mosstime.nl.   Openingstijden:
Vrijdag 27 april 16.00 uur tot 22.00 uur consumentenbeurs met diverse shows
Vrijdag 27 april 20.00 uur tot 24.00 uur feesten, dansen en borrelen met live muziek
Zaterdag 28 april 12.00 uur tot 21.00 uur consumentenbeurs met diverse shows
Zaterdag 28 april 21.00 uur tot 01.30 uur Duits/Nederlandse schlageravond met pullenfeest
Zondag 29 april 11.00 uur tot 17.00 uur consumentenbeurs met diverse shows   Party en evenementencentrum Fitland, Hoogveldseweg 1, 5451 AA Mill   Zie voor meer informatie en het volledige showprogramma ook www.showenbusiness.nl of www.bedrijvenmarktmill.nl