Deel dit artikel ‹ Terug

Bands gezocht voor legendarisch eerbetoon op Muziekpark

Geplaatst op: maandag 16 april 2012


Met de carnavalsprikkels ruimschoots achter de rug en een mooie zomer in het vooruitzicht is het weer tijd om ons klaar te stomen voor Muziekpark 2012! Lokale artiesten kunnen zich vanaf heden weer inschrijven om op zondag 12 augustus een legendarisch eerbetoon te brengen aan hun helden.   

Concept

Muziekpark wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers in samenwerking met Cultureel Centrum De Weijer. Het festival bestaat uit twee onderdelen; zaterdag Feestje aan de Gracht en zondag Volt Rocks Out. Op zondag is de entree gratis en is er capaciteit voor ruim 1.500 bezoekers in alle leeftijdscategorieën. Als bestaande band, of speciaal voor deze gelegenheid samengestelde band, cover je één van de artiesten die een bron van inspiratie voor jou en je band zijn geweest.*   

De enige eisen die wij aan bands stellen is dat tenminste één bandlid uit regio Boxmeer komt en dat je als band eenmalig een set covers van één bepaalde artiest speelt. Bestaande lokale bands kunnen zich dus inschrijven, maar ook speciaal voor de gelegenheid samengestelde bands, coverbands die een set instuderen van één artiest en tribute bands die een andere artiest gaan coveren dan normaal.

Inschrijven
Voor de tweede dag van het festival is de organisatie dus weer op zoek naar locale artiesten die een eerbetoon willen geven aan hun legendarische helden. Om je in te schrijven, stuur je een mailtje naar bands@muziekpark.nl met daarin de naam van je band, bandleden, bijbehorende De website/myspace/facebook/ bandcamp/twitter van de band, of een andere plek waar we iets van jullie kunnen horen/zien, zodat we een beeld krijgen van jullie kunnen. en de band die je wil gaan coveren. Inschrijven kan tot 15 mei. Uit alle inschrijvingen wordt een gevarieerde selectie gemaakt. Hierna wordt zo snel mogelijk het definitieve programma voor Volt Rocks Out 2012 bekendgemaakt.   

* Let op!
Bands die al eens een tribute hebben gehad op het festival kunnen niet meer worden gedaan, zo blijft alles écht eenmalig en uniek. Het programma van vorig jaar bestond o.a. uit The Doors, Judas Priest, Amy Winehouse, The Who en Toto. Zie de volledige lijst van onze de Volt Rocks Out historie op http://2011.muziekpark.nl/#/historie/  Video`s van voorgaande jaren: http://www.landvancuijk.tv/tag/muziekpark   

Meer informatie: www.muziekpark.nl