Deel dit artikel ‹ Terug

Lentekermis Rijkevoort, 40 jaar, dit jaar nog extra feest in Rijkevoort.

Geplaatst op: maandag 16 april 2012


Tijdens het lange hemelvaartweekend van wo. 16 mei t/m zo 20 mei 2012
Op woensdag 16 mei is er een spectaculair optreden van Major League een fantastische band die deze Lentekermis gaat openen. Volg deze band maar eens via facebook en twitter.

Een verrassing is er die avond ook met een nog niet te noemen extra bekende artiest.

Kom allemaal naar de woensdag.

Op donderdag 17 mei is er de Brabantse Tonpraters en Cabaretavond. Dit jaar is er ook hier wat te vieren, al 10 jaar Brabantse Avond in Rijkevoort en daarom zit deze avond extra vol met meer tonpraters en geweldige cabaret. Zorg dat u tijdig kaartjes krijgt dit jaar en ga er met vrienden, familie of buren naar toe.

Vrijdag 18 mei gaat in Rijkevoort het dak eraf met de party van Q-music.
De spetterende show van de DJ's van Q-music.
Q-music bekend van de Q-Santa-Run en Het Foute Uur.
En dit alles met alle hits, de platenkast van Het Foute Uur, subliem geluid en een uitdagend video decor.
Dit alles komt naar Rijkevoort.

Zaterdag 19 mei is er de bekende Q5 band. Q5 is een moderne top40 band bestaande uit 5 jonge muzikanten. Met veel enthousiasme en professionaliteit kunnen ze het publiek bespelen. Goede muziek, gezellige sfeer, voor een uitverkocht huis.

Zondag 20 mei is er "het Pletjes Dreijen". Meer informatie komt via de bladen, omroepen en de social media.

Daarnaast is er het gehele weekend de kermis met verschillende attracties rondom de feesttent in het centrum van Rijkevoort. Alles is te zien op www.lentekermis.nl

De kaart verkoop is gestart bij de bekende voorverkoopadressen, Spar Kuijpers in Rijkevoort,Hotel/Cafe ’t Vertrek in Boxmeer, Edwin’s winkel in Wanroy en Eetcafe de Drie Burgemeesters in Sint Anthonis. Ook zijn kaarten in sommige gevallen ook telefonisch te reserveren bij Sjaak van der linden, 06-52473323 of via e-mail: gunter@lentekermis.nl of info@lentekermis.nl
De organisatie is in handen van voetbalvereniging en de volleybalvereniging en de opbrengsten zijn voor de jeugdopleiding van beide verenigingen.