Deel dit artikel ‹ Terug

Duits - Nederlandse schlageravond met pullenfeest in Mill

Geplaatst op: maandag 16 april 2012


Tijdens de consumentenbeurs Show en Business op 27, 28 en 29 april in party- en evenementencentrum Fitland in Mill, staat er ook dit keer weer een schlageravond op het programma. Stond de vorige keer de Duitse schlager centraal, dit keer komt op zaterdag 28 april vanaf 21.00 uur zowel de Duitse als Nederlandse schlager voorbij. Speciaal hiervoor is partyband Zugabe geboekt. Zij brengen een wedstrijd tussen Duitse en Nederlandse hits en u kunt als scheidsrechter bepalen wie er wint.

Daarnaast is er tijdens deze schlageravond ook een optreden van Roy Raymonds. Zeven jaar geleden stapte deze sympathieke zanger/entertainer in de wereld van het entertainment en direct met heel veel succes. Roy kwam meteen in het zeer populaire TROS tv-programma "Een ster in 40 dagen" waar hij al snel de publieksfavoriet werd. Daaruit volgden weer tv-optredens bij SBS6, RTL-Boulevard, Paul de Leeuw, Man Bijt Hond, Hart Voor Muziek en zelfs op de rode bank bij Jensen. Ook werd Roy Raymonds de artiest van de week bij de TROS-sterren.nl en hij is bijna dagelijks te zien bij TV-Oranje.

Met zijn hits als "Ik Heb Een Knal Rooie Rubberboot", "De Reiger (Vliegerlied)", "Ga Je Met Me Mee", "Sneeuwblind", "Zomer Op Het Plein", "Oh Oh Tirol, "Stoute Meisjes" en nu zijn nieuwe single "LaLaLa Liedje" laat Roy Raymonds de zaal bruisen! Velen zullen Roy vooral kennen van de tv-reclame die hij deed voor "Corendon", waar hij ook de single "Vakantie Vakantie" voor gemaakt heeft die 7 weken in de top 100 stond.

Tussen Zugabe en Roy Raymonds door zal DJ Ronnie de zaak muzikaal entertainen. Kaartjes voor deze Duits Nederlandse schlageravond kosten in de voorverkoop slechts 5 euro. Ze zijn verkrijgbaar bij Primera Schipprheijn aan de Schoolstraat 39 en de receptie van Fitland aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. www.showenbusiness.nl www.bedrijvenmarktmill.nl