Deel dit artikel ‹ Terug

Boertoer Boxmeer; de deur staat open bij agrarische ondernemers in gemeente Boxmeer!

Geplaatst op: maandag 16 april 2012


Een fietstocht langs diverse agrarische ondernemers in de gemeente Boxmeer aan de hand van het fietsknooppuntennetwerk.

Fietstocht door 11 kernen in Boxmeer
Voor wie geïnteresseerd is in de passie van agrarische ondernemers voor de natuur en het bedrijf is er nu de Boertoer Boxmeer. De Boertoer  Boxmeer is een fietstocht door 11 kernen van de gemeente Boxmeer die middels informatiepanelen op de route informeert over diverse  agrarische bedrijven.

De Boertoer Boxmeer folder biedt informatie over de deelnemende bedrijven en een kaart met een overzicht waar de bedrijven gevestigd zijn. De fietstocht leidt onder andere langs een melkveehouderij, zorgboerderij, fruitkwekerij en ezelgasterij. De keuze voor een bezoek aan een van de deelnemende bedrijven bepaald de fietsroute door de gemeente Boxmeer. De fietser wordt middels informatieborden ter plaatse  geïnformeerd over het agrarische bedrijf en (bij een aantal geselecteerde bedrijven) zal de deur ook open staan voor een bezoek. Hier is  Iedereen welkom om een kijkje achter de schermen te nemen. In de folder is aangegeven welke bedrijven zich hiervoor beschikbaar hebben  gesteld.

Waar verkrijgbaar
De Boertoer Boxmeer folder is verkrijgbaar bij VVV Boxmeer, VVV-agentschappen (ZooParc Overloon en Fruitpark Groenz) of bij de  deelnemende bedrijven. Meer informatie en een download van de folder vindt u ook op www.toerismerecreatieboxmeer.nl.