Deel dit artikel ‹ Terug

Muziekschool Music Fun Mill laat tijdens Show en Business 2012 van zich horen!

Geplaatst op: donderdag 12 april 2012Niet alleen muziekschool Music Fun uit Mill, maar ook haar leerlingen zijn gegroeid. Dat is te horen en zien tijdens de consumentenbeurs Show en Business. Deze beurs wordt vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 april gehouden in party- en evenementencentrum Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill. Op zondag 29 april staan er 2 optredens van Music Fun op het programma van het grote showpodium. Toegang is gratis.

De muzikale optredens van Music Fun zijn te horen van 13.00 uur tot 14.00 uur en van 15.00 uur tot 16.00 uur. Er zal dan gespeeld worden op slagwerk, trompet, trombone, bastuba, klarinet, dwarsfluit, fagot, hobo, hoorn, saxofoon, piano/keyboard en gitaar. Maar ook is er tijdens deze optredens live zang. Het genre gaat van pop tot rock, en van jazz tot klassiek. Als toetje gaat het Music Fun ensemble een eigen Music Fun Blues ten gehore brengen. Daarnaast laten zij horen dat ze ook nummers uit de hedendaagse internationale hitlijsten kunnen spelen: Ai eu se tepego, en Party Rock Anthem.

De consumentenbeurs Show en Business is gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie rond het totale showprogramma op www.showenbusiness.nl. Muziekschool Music Fun is te vinden op www.muziekschoolmusicfun.nl.