Deel dit artikel ‹ Terug

Win ballonvaart met Vloet Autocenter Mill op Show en Business

Geplaatst op: donderdag 12 april 2012


Vloet Autocenter uit Mill is ook te vinden op de consumentenbeurs Show en Business. Deze beurs wordt vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 april gehouden in party- en evenementencentrum Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill.

Tijdens deze gratis toegankelijke beurs vindt u in de stand van Vloet Autocenter Mill meer informatie over hun nieuwe bedrijfspand aan de Langenboomseweg 56a, hun lidmaatschappen van Bosch Car Service, Monroe Safety Experts en van hun nieuwe uitleenauto's. Ook worden er GRATIS klantenpassen en een actiekrant uitgegeven voor extra voordeel bij hun nieuwe autobedrijf.

Maar ook staat er een race simulator in de vorm van een raceauto. In deze simulator waant u zich op een heus racecircuit. Voor degene die de snelste tijd neerzet gedurende de beurs ligt er een ticket te wachten voor een ballonvaart vanuit het Millse Landschapspark. Deelnemen is gratis.

Wilt u meer informatie over Vloet Autocenter Mill ? Zie dan www.vloetbv.nl. Rond de beurs Show en Business is meer informatie te vinden op www.showenbusiness.nl en www.bedrijvenmarktmill.nl