Deel dit artikel ‹ Terug

Open avond Jenaplanschool Lindekring

Geplaatst op: woensdag 4 april 2012Wanneer de kinderen hun eigen tijdmachine hebben gemaakt, stappen ze erin en met een flits komen ze in de middeleeuwen. Vanaf dat moment zijn ze de hoofdpersonen in een prachtig verhaal. Ze zijn nieuwsgierig en de stamgroepleiders ook. Hoe zouden ze eruit zien? Waar zouden ze wonen? Hoe zag hun dagelijks leven eruit?

Middeleeuwse jaarmarkt.
Van onderbouw tot en met bovenbouw bruist het op Jenaplanschool Lindekring van de middeleeuwen. Dit spannende verhaal leidt hen op het eind naar een middeleeuwse jaarmarkt. Nieuwsgierig naar onze school? Voor deze afsluiting bent u ook uitgenodigd! Kom op vrijdag 13 april tussen 18.30 en 20.00 uur naar Liesmortel 19 in Sint Agatha!

Jenaplanschool.
De kinderen leren ook van elkaar. Elkaar helpen en hulp zoeken gebeurt op een heel natuurlijke manier. Zodoende ben je betrokken en kom je voor jezelf op. Daarom hebben wij als jenaplanschool geen jaarklassen, maar stamgroepen. Een weerspiegeling van de samenleving.

Onderwijs moet betekenisvol zijn!
Alles staat in dienst van het verkennen van de wereld om je heen. Vandaar dat wereldoriëntatie op een jenaplanschool een belangrijke plek inneemt. Onze middeleeuwse jaarmarkt geeft u daarvan een indruk. U kunt tevens vragen stellen over ons onderwijsconcept en een vrijblijvende afspraak maken. Of kijk voor meer informatie op www.lindekring.nl