Deel dit artikel ‹ Terug

Benefietsparty Dance d'Huez 21 april 2012

Geplaatst op: maandag 2 april 201221/04/2012

Lokatie
de Piek Boxmeer

Zaterdag 21 april is in café De Piek de Benefietsparty Dance d’Huez. Het café ondergaat een metamorfose door Decetawi design en decoratie. De deejays Timbalism, Bojan en DJFFF zorgen vanaf 21.30 voor muzikaal vuurwerk. De opbrengst van de avond is bestemd voor Alpe d’HuZes deelneemster Imke Melskens.

Op 6 juni 2012 beklimt Imke voor de actie ‘Opgeven is geen optie', de Alpe d’Huez in de strijd tegen kanker. Zij verwoordt haar motivatie als volgt: ‘12 oktober 2011 is mijn lieve papa overleden aan een hersentumor. Pas 53 jaar... Met hem in mijn gedachten, beklim ik 6 juni 2012 1x de Alpe d'Huez!! En voor alle mensen die nog steeds strijden tegen deze verschrikkelijke ziekte!’

De deejays werken geheel belangeloos mee en café De Piek sponsort twintig cent per consumptie. De entree is gratis. Vrijwillige bijdragen zijn natuurlijk van harte welkom.

Op de door Cybox gesponsorde website http://benefietstocht.nl/ vind je informatie over de Benefietsparty en een link naar de Alpe d’HuZes deelnemerspagina van Imke. Hierop kun je de komende maanden haar blog over haar vorderingen volgen en een donatie doen.

Website
http://benefietstocht.nl/