Deel dit artikel ‹ Terug

Wilbertoordse Honingbroekjes bij cafe Royal in Mill

Geplaatst op: donderdag 29 maart 2012


Zaterdag 7 april 21.30 uur

De uit Wilbertoord (en versterking uit Landhorst) afkomstige Honingbroekjes staan zaterdagavond 7 april in café Royal in Mill. Vanaf 21.30 uur zullen zij daar hun repertoire wat bestaat uit rock, bluesRock, hardrock en classic Rock de zaal in knallen. Jong, enthousiast, muzikaal, gezellig en energiek, dat zijn de Honingbroekjes. Entree is gratis.

Zelf noemen ze zich ‘De Enigste Rag & Roll Band’. En zij zullen het wel weten ook: de jongens van De Honingbroekjes. Drummer Tjeerd Meulepas en gitarist Rens Klaassen kwamen al een tijdje bij elkaar om gezellig te jammen. En alleen drummer Tjeerd nam daarbij wat muzikale bagage mee in de vorm van drumlessen. Gitarist Rens Klaassen leerde zichzelf het kunstje. En dat deed ook Paul Selten, die zich wat later bij het tweetal aansloot. Ook hij droomde van een carrière in de Rag & Roll. Gitaren werden uitgeprobeerd en even snel weer aan de kant gezet voor andere, want je moet alles geprobeerd hebben.

Toen in oktober 2008 zanger Niel Verstegen zich aandiende, was het kwartet compleet. Op plaatselijke feesten werd de band direct uitgenodigd en zo werd er de eerste keren doodleuk… zonder bassist gespeeld. ‘Manager’ Wessel Meulepas, broer van de drummer, had intussen genoeg gezien. Gillende meiden, gratis drank, kortom: hij werd bassist. Pauls broer Luuk ging op de stoel van de manager zitten. De voorliefde voor Rock, BluesRock, Hardrock en Classic Rock blijkt uit hun repertoire: naast eigen nummers ook AC/DC, Animals, SRV, Ozzy Osbourne, Rory Gallagher, Black Sabbath en Van Halen.

Zaterdagavond 7 april zijn vanaf 21.30 uur de Honingbroekjes bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill te vinden. Kijk voor meer informatie en alle andere activiteiten in en rond café Royal op de website www.caferoyalmill.nl.