Deel dit artikel ‹ Terug

Laatste week nomineren Millse ondernemersprijs 2012

Geplaatst op: maandag 26 maart 2012


Welke ondernemer uit Mill zou u in 2012 graag zien als winnaar van de Millse ondernemersprijs? Deze verkiezing wordt door de OVM (OndernemersVereniging Mill) georganiseerd. Wie deze titel krijgt zal duidelijk worden op vrijdagmiddag 27 april 2012 tijdens de opening van de consumentenbeurs Show en Business. Deze wordt gehouden op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 april in en rond party- en evenementencentrum Fitland in Mill. Zie www.showenbusiness.nl of www.bedrijvenmarktmill.nl.

Wie de winnaar wordt van de Millse ondernemersprijs 2012 kunt u bepalen. Stuur voor
31 maart uw favoriete kandidaat of kandidaten naar de OVMill. Omschrijf waarom juist dat bedrijf deze titel zou verdienen. Het kan hierbij gaan om winkeliers maar ook ondernemers die op andere vlakken actief zijn. Denk aan zaken als klantvriendelijkheid, origineel, innovatief, ondernemend, werkgelegenheid, stimulerend, actief . . .

Uit alle inzendingen worden op 31 maart de 5 meest genoemde ondernemers of ondernemingen genomineerd voor de titel. Een deskundige jury zal samen met een online poll in april bepalen wie uiteindelijk de Millse ondernemersprijs 2012 op vrijdagmiddag
27 april in ontvangst mag nemen. De 5 genomineerde ondernemers of ondernemingen zijn in de maand april herkenbaar aan een speciale poster bij hun onderneming.

Wanneer u een ondernemer of onderneming hebt opgegeven die uiteindelijk deze titel krijgt maakt u kans op een prachtige prijs. Onder alle inzenders van de winnende onderneming verloot de OVMill namelijk een OVMill prijzenpakket. Ook onder degenen die in april een stem uitbrengt op de online poll wordt een prijzenpakket verloot.

Geef voor 31 maart uw kandidaat of kandidaten op. Dit kan per post of per mail:
OVMill Millse ondernemersprijs
Beatrixstraat 13
5451 ZB Mill
E-mail info@ovmill.nl