Deel dit artikel ‹ Terug

Tough'n Tender live bij cafe Royal in Mill 31 maart 2012

Geplaatst op: donderdag 22 maart 2012Zaterdag 31 maart 2012 21.30 uur

Het bluesseizoen bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill loopt van september tot en met april. In die periode staat iedere laatste zaterdag van de maand een live bluesband daar op het podium. Dat wil zeggen dat er nog 2 officiële bluesavonden zijn en dat beloven super avonden te worden. Dit op zaterdag 31 maart als eerste met Tough ‘n Tender.

Tough 'n Tender is in 2006 opgericht door vier meer dan ervaren muzikanten. Hun stampende rock, swingende soul en meeslepende blues zijn sindsdien niet onopgemerkt gebleven. Deze band is regelmatig te vinden in de betere muziekcafés en is inmiddels ook een veel gevraagde gangmaker op bluesfestivals, de grotere podia en als voorprogramma van de grotere internationale acts.

Hard als een spijker, zacht als een Schotse single malt. Tough ’n Tender’s interpretatie van de blues heeft het allemaal! Een gloedvolle strot, een dampende ritmesectie, een onvermijdbaar doeltreffende bluesharp en soulvol gitaarwerk zijn ingrediënten die garant staan voor een waar rhythm and blues feest, elk optreden weer. Zo ook op zaterdagavond 31 maart vanaf 21.30 uur bij café Royal in Mill. Toegang is uiteraard gratis.

Kijk voor meer informatie op www.caferoyalmill.nl. Daar vindt u ook de agenda met een overzicht van alle andere activiteiten en muzikale optredens.