Deel dit artikel ‹ Terug

15 april verwendagen

Geplaatst op: woensdag 21 maart 2012


Verwendagen, een nieuw project van Inge Duyts met Frutti Confetti

Iedereen weet hoe belangrijk beweging, rust en goede voeding voor je zijn. Maar hoe ben je hier op een leuke en ontspannen manier mee bezig? Inge Duyts en Cokkie van Leeuwen hebben speciaal voor mensen die hier vragen over hebben een workshopdag ontwikkeld; ieder vanuit haar eigen discipline. Het resultaat is een inspirerende dag waarin Inge de beweging en meditatie voor haar rekening neemt en Cokkie de lunchworkshop geeft.

De Chinese vijf-elementenleer
Op elke verwendag staat een Chinees element centraal. Hout is het element dat past bij de lente, de periode waarin nieuwe vormen in de natuur ontluiken. We kijken er allemaal naar uit, elk jaar weer. De explosie van leven die de lente met zich meebrengt ervaren we ook in ons lichaam: lentekriebels!

Hoe ziet de dag eruit? We starten energiek en gooien de winter uit de spieren en botten. Met ditzelfde enthousiasme bereiden we samen een verrassende lunch. We proeven de lente en genieten van de energie die de eerste zonnestralen ons geeft. Daarna brengen we onze geest door middel van een meditatie weer tot rust en sluiten af met een verwennende voetmassage. Je gaat op vleugeltjes weer naar huis!

Nieuwe energie
Een sfeervolle mindfulness dag waarin je volop geniet van de nieuwe lente en waarin je met aandacht geniet van beweging, rust en voeding. Je geeft je lichaam weer nieuwe energie! Ervaar deze dag als mooi cadeau voor jezelf of voor een geliefde!
Datum : zondag 15 april 2012
Tijd: 10.00-17.00 uur
Kosten: € 95,-p.p. Incl. lunch en koffie/thee. Vraag naar de speciale studentenkorting.
Locatie: La Tertulia, Hantert 6, 5435 XB Sint Agatha
Aanmelden: www.neemtijd.nl
Meer informatie? Bel Inge Duyts, 0486-475563 of Cokkie van Leeuwen 06-27881901
http://www.dans-beweging.nl
www.frutticonfetti.nl
Nb. Er zijn de komende tijd drie verwendagen gepland: 15 april (Hout), 1 juli 2012 (Vuur) en 19 augustus (Aarde).

Groepen en bedrijven kunnen contact opnemen voor een speciaal programma waarbij we houden rekening met uw wensen.

In de lente ontstaan talloze nieuwe vormen uit de energie die tijdens de koude winter rustte. Het hout-element is het openspringen en ontluiken. Zaden, bollen en knoppen barsten open.  De explosie van leven die de lente met zich meebrengt, ervaren we ook in ons lichaam.

Bij de workshop ŒHout‚ van de verwendag laten we uw lichaam ontpoppen. De rust van de winter komt tot leven. We starten energiek en gooien de winter uit de spieren en botten. Met ditzelfde enthousiasme bereiden we samen een verrassende lunch voor onszelf voor. We proeven de lente en genieten van de energie die de eerste zonnestralen ons geven. Daarna brengen we de geest weer tot rust door middel van meditatie. Een heerlijke voetmassage zorgt ervoor dat u met vleugeltjes naar huis gaat.

Kortom:
Een sfeervolle mindfulness dag waarin je volop geniet van alles wat de natuur tijdens de lente biedt. Dankzij beweging, rust en voeding. Ervaar deze dag als een mooi cadeau. Voor jezelf of voor een ander!

Voor studenten hebben wij een speciale aanbieding: Studenten mogen met zijn tweeën deelnemen voor de prijs van één. Als je student bent en van deze aanbieding gebruik wilt maken kun je één verwendag bestellen, en in het opmerkingenveld aangeven dat je iemand meeneemt. Wij nemen dan contact met je op.