Deel dit artikel ‹ Terug

Tim Douwsma en meer op consumentenbeurs show en business 2012

Geplaatst op: donderdag 15 maart 2012


Vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 april party- en evenementencentrum Fitland Mill

Zoals ook op de 1e editie van Show en Business in 2010, kent deze consumentenbeurs eind april in party- en evenementencentrum Fitland in Mill ook weer veel shows. Want naast de beurs met bijna 70 bedrijven, vindt u er op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 april o.a. een schlageravond, modeshows, (sport)demonstraties, kindertheater, exposities en muziek van o.a. René en Ilse, Ronnie de Wit, Music-Fun, Bent Zonder Vent, en de populaire Nederlandse zanger Tim Douwsma. Toegang (met uitzondering van de schlageravond) is helemaal gratis!

Tim Douwsma werd vijfde in het SBS6 programma So You Wannabe A Popstar, presenteert bij Sterren.nl en Karaoke kids bij de TROS, schitterde zelfs op het witte doek en iets minder op de vloer van Sterren Dansen Op Het IJs. Maar Tim Douwsma is vooral ook zanger, met meerdere hitsingles op zijn cv waaronder ook samen met Monique Smit en onlangs stond hij nog in de finale van het nationaal songfestival. Op vrijdagavond 27 april staat Tim om 19.00 uur voor een optreden op het grote showpodium van partycentrum Fitland tijdens Show en Business in Mill. Hierna is er een Meet en Greet met Tim voor vragen, handtekeningen en foto’s. Dit optreden van Tim Douwsma wordt aangeboden door Stichting Activiteiten Mill (SAM) en de Ondernemersvereniging Mill (OVMill).

Show en Business is alle dagen gratis toegankelijk. Alleen voor de Duits Nederlandse schlageravond met pullenfeest op zaterdag 28 april (21.00 uur) met partyband Zugabe is een kaartverkoop. Toegangskaartjes kosten in de voorverkoop slechts 5 euro en zijn verkrijgbaar bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat en de receptie van Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill. Aan de kassa tijdens de schlageravond kosten de kaartjes (mits beschikbaar) 7,50 euro. Deze zijn ook per mail te bestellen via info@mosstime.nl.

Het gehele showprogramma en meer informatie over de 3 dagen durende consumentenbeurs is te vinden op www.showenbusiness.nl en www.bedrijvenmarktmill.nl.