Deel dit artikel ‹ Terug

College actief als vrijwilliger tijdens NL DOET

Geplaatst op: donderdag 8 maart 2012Op 16 en 17 maart 2012 wordt op initiatief van het Oranjefonds weer de grootste vrijwilligersactie van Nederland georganiseerd. Op die dagen steken talrijke vrijwilligers de handen uit de mouwen voor een groot aantal klussen.

Het college van de gemeente Boxmeer gaat op deze dagen ook aan de slag. Op vrijdag 16 maart gaan de wethouders Hendriks-van Haren en Schaap ’s middags aan de slag in de tuin van Madeleine. Wethouder Ronnes meldt zich om 13.30 uur in Oeffelt voor het opknappen van een verblijfsruimte bij zorgboerderij ‘den Urling’. Burgemeester Van Soest gaat op zaterdag 17 maart aan de slag in de Maasheggen voor de afwerking van het kampioenschap Maasheggenvlechten dat een week eerder heeft plaatsgevonden. Diezelfde dag stort wethouder De Graaf zich om 8.00 uur op de inrichting van een natuurgebied bij woon- en zorgboerderij ‘de Hultenhoek’.

Wilt u op een van deze dagen ook nog een vrijwilligersklus oppakken, kijk dan op www.nldoet.nl voor klussen bij u in de buurt en hoe u zich daarvoor kunt aanmelden.
Doet u ook mee?