Deel dit artikel ‹ Terug

BSO Buitengewoon in Blokhut Scouting Cuijk

Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2012


Cuijk – Per 1 maart jl. is Spring Kinderopvang een nieuwe BSO-locatie gestart in De Blokhut aan de Galberg in Cuijk. De kinderen van de buitenschoolse opvang Pinguins en Regenboog van Spring Kinderopvang zijn inmiddels verhuisd naar hun nieuwe stek.

Bij deze frisse start in een gloednieuw gebouw kon ook een nieuwe naam niet uitblijven. Door het team werd een passende naam bedacht, namelijk BSO Buitengewoon.
Voorafgaand aan de verhuizing hebben verschillende gesprekken plaatsgevonden tussen Spring Kinderopvang en Scouting Cuijk waarbij de mogelijkheden werden verkend voor gezamenlijk gebruik van het pand en inhoudelijke samenwerking. Maurits van Driel, voorzitter van de vereniging Scouting Cuijk: “We hebben een overlap qua doelgroep. Zowel de buitenschoolse opvang als Scouting Cuijk bieden activiteiten voor kinderen. We kunnen elkaar hierin dus zeker versterken.”

Beide partijen moeten elkaar nog beter leren kennen en de samenwerking moet nog verder vorm krijgen. “Maar we kijken uit naar een vruchtbare samenwerking tussen Scouting Cuijk en BSO Buitengewoon”, vult Nathalie Rodenburg, manager kindcentrum bij Spring, aan. “Het zou mooi zijn als we in de nabije toekomst gezamenlijke activiteiten voor kinderen kunnen samenstellen. Misschien beginnen we wel met een feestelijke open dag in de zomer. Hoe dan ook, we laten beslist nog van ons horen”, besluit Nathalie.
advertentie