Deel dit artikel ‹ Terug

RTL 7 Pokerprogramma in Mill

Geplaatst op: woensdag 20 februari 2008


Komt de toekomstige “Pokerkampioen van Nederland” uit de omgeving van Mill? Het zou zomaar kunnen. In april en mei zendt RTL7 het programma “De pokerkampioen van Nederland uit”. De landelijke voorrondes voor dit evenement vinden in 60 horecagelegenheden door het hele land plaats waaronder ook café Royal in Mill.

Poker is het populairste kaartspel van dit moment en wordt voor het eerst in Nederland in competitievorm gegoten. “De Pokerkampioen van Nederland” is een nieuw televisieprogramma dat verslag doet van deze zogenaamde freeroll competitie. Deelnemers kunnen zich vooraf inschrijven via de website en deelname is gratis. De voorrondes bij café Royal in Mill zijn op 7, 12, 20, 25 en 28 maart.

De landelijke competitie loopt van 3 maart tot 2 april in 60 horecagelegenheden dwars door Nederland. Iedereen vanaf 18 jaar kan zich voor deze competitie inschrijven, totdat het maximum van 80 spelers per gelegenheid is bereikt. Na vijf lokale toernooirondes gaan de beste 480 spelers naar de regiofinale. Zij maken uiteindelijk kans om de eretitel “Pokerkampioen van Nederland” een jaar lang te mogen dragen.

RTL7 zendt het pokerprogramma van 24 april tot en met 22 mei elke donderdag en vrijdag uit. Op www.pokerkampioenvannederland.nl is het programma ook te volgen en kunt u zich tevens aanmelden voor deelname aan dit programma.
advertentie