Deel dit artikel ‹ Terug

Jeugd- en jongerenbals in feesttent Mill

Geplaatst op: vrijdag 17 februari 2012


Speciaal telefoonnummer voor bereikbaarheid feesttent

Tijdens de carnaval staat er weer een feesttent achter de Concertzaal aan de Stationsstraat in Mill. Daar zijn op zondag- maandag- en dinsdagavond van 19.00 uur tot 23.30 uur carnavalsfeesten voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar. Er zijn in de aanloop naar deze feesten 3 voorverkopen geweest. Resterende kaartjes zijn alleen op de avonden zelf verkrijgbaar, mits niet uitverkocht. De kosten bedragen dan 8 euro per persoon. De muziek is alle dagen in handen van DJ Jack. Dat belooft dus weer een groot feest te worden.

Op maandag- en dinsdagmiddag zijn er speciale carnavalsfeesten voor jeugd tot 12 jaar in de feesttent. Deze worden gehouden van 14.00 uur tot 17.00 uur en de toegang is dan helemaal gratis. Ook ouders, verzorgers en of begeleiders zijn hier uiteraard van harte welkom. Net als bij de jongerenbals zal DJ Jack ook in de middag het feest muzikaal verzorgen. Daarnaast zijn er dansen van de dansmariekes van de Foekepot en is uiteraard jeugdprins Bram, jeugdprinses Jara en narrin Else aanwezig.

Tijdens de jeugd- en jongerenbals is er voor vragen een speciaal telefoonnummer actief. U kunt dan bellen met 06 - 216 25 080. Rondom deze feesten kunt u voor vragen bellen met Hans Derks, voorzitter Foekepot via 06 - 129 96 065.