Deel dit artikel ‹ Terug

Jubileum Bulldog-LT tijdens parkfeest Mill

Geplaatst op: vrijdag 17 februari 2012


Op zaterdag 18 en zondag 19 augustus organiseert Feest- en showorkest Toeternietoe weer het Parkfeest in Mill. Traditioneel staat op zaterdagmiddag de Zeskamp op het programma en op zondagmiddag het dweilorkestenfestival de Sound of joeks. Maar ook zijn er wat speciale activiteiten dat weekend. Een daarvan is een muzikale zaterdagavond die in het teken zal staan van het 10 jarig bestaan van Bulldog-LT.


Dit jaar bestaat Bulldog-LT precies 10 jaar. Deze band met op hun repertoire veel blues, rock en classics gaat dit jubileum muzikaal vieren. Dat op zaterdagavond 18 augustus tijdens het Parkfeest. Dit doen zij niet alleen, die avond staan er ook wat muzikale vrienden op het podium in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat Beerseweg in Mill. Zo hoort en ziet u er die avond ook de Honingbroekjes, de Dying Flutchmen en Trackdrop. Het belooft dus een uiterst swingende, muzikale en feestelijke avond te worden.

Reserveer zaterdag 18 en zondag 19 augustus dus alvast in uw agenda. Kijk voor meer informatie rond het Parkfeest in Mill op www.parkfeestmill.nl.