Deel dit artikel ‹ Terug

Basiscursus Werken met de computer, Internet en e-mail in Boxmeer

Geplaatst op: donderdag 16 februari 2012


De basiscursus Werken met de computer, Internet en e-mail van BiblioPlus start donderdag 9 april 2009 op het ICT-Plein in Boxmeer.

In deze cursus leert u in 10 avonden de basisbeginselen van de computer en hoe deze te gebruiken voor Internet en e-mail. De cursus is geschikt voor mensen die geen of weinig ervaring hebben.
De cursus is verdeeld in 3 blokken. In het eerste blok komt de algemene basiskennis aan de orde. U leert te werken met muis en toetsenbord, menu’s en vensters. In het tweede blok maakt u kennis met Internet & E-mail. Wat is internet en hoe kunt u informatie zoeken en vinden. U leert een e-mail te versturen en ontvangen en leert een adressenboek aanmaken en te gebruiken. In het derde blok komt het verwerken van informatie aan de orde.
U leert het opslaan van gegevens, werken met kopiëren en plakken, foto’s bekijken en opslaan en het versturen van informatie

Bent u geïnteresseerd in de basiscursus werken met de computer, internet en e-mail, dan kunt u zich aanmelden in de bibliotheek, via de inschrijfformulieren in het programmaboekje of via de website van BiblioPlus: www.BiblioPlus.nl. Voor meer informatie kan ook contact worden opgenomen met het secretariaat via tel. 0478-630 140 of per e-mail cursussen@biblioplus.nl.