Deel dit artikel ‹ Terug

Culinair Kunstconcert 4 maart 2012 te Mill

Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2012pianist Piet Hein Baelde & violist Hugo Holleman

Kasteel Tongelaar organiseert iedere eerste zondag van de maand een Culinair Kunstconcert waarin verschillende facetten van de kunst voorbij komen. Lunch, beeldende kunst en muziek worden smaakvol verenigd en gepresenteerd. Verschillende stijlen van muziek en kunst komen prachtig tot hun recht in de landelijke en stijlvolle entourage van Kasteel Tongelaar.


Culinair
Voorafgaand aan het concert wordt u uitgenodigd in de naastgelegen sfeervolle boerderij van het landgoed. U kunt genieten van een uitgebreid culinair lunchbuffet (inclusief koffie, thee, water en jus d'orange). 12.00-13.30 uur
Concert
Hugo Holleman (viool) en Piet Hein Baelde (piano) vormen al jarenlang een muzikaal duo. Tijdens dit concert brengen zij werken variërend van Schubert – Bela Bartoc tot tango’s van Astor Piazolla ten gehore. 14.00-16.00 uur. Voor meer info www.keizerculinair.nl onder locatie kasteel Tongelaar.

Beeldende kunst
Na het concert verzorgd de exposant een inleiding over zijn/haar kunst en de filosofie van het gepresenteerde werk. Daarna wordt u uitgenodigd voor een rondleiding langs zijn de kunstwerken door het kasteel. 16.00-16.30 uur
Reserveren
Voor het genieten van de lunch en het concert hebben wij op onze website voor u een aantrekkelijk arrangement. Dit arrangement kunt u alleen vooraf reserveren.
Wilt u het Kunstconcert reserveren inclusief lunch? Kies dan voor Culinair Kunstconcert.
Wilt u alleen een kaartje voor het concert? Kies dan voor Kunstconcert.