Deel dit artikel ‹ Terug

Veel deelnemers verwacht aan 10e 8 van oost Brabant in Mill

Geplaatst op: donderdag 9 februari 2012


Speciale arrangementen voor mountainbikers en partners

Op zondag 4 maart vindt de 10e editie plaats van de 8 van oost Brabant. In deze 10 jaar is deze mountainbiketocht uitgegroeid tot een klassieker met deelnemers uit binnen en buitenland. Als enige mountainbiketocht in Nederland (onder NTFU vlag) kunnen de deelnemers inschrijven voor een tocht van 120 kilometer. Naast deze monsterafstand kan ook gekozen worden om 100, 80, 60, 40 of 20 kilometer te rijden. Voor elke mountainbiker die deze tocht door het land van Cuijk niet wil missen is er dus wel een geschikte afstand. De start en finish van deze ieder jaar druk bezochte tocht is bij sport- party- en evenementencentrum Fitland in Mill.

De laatste jaren merkt de organisatie dat er steeds meer deelnemers zijn die de 8 van oost Brabant combineren met een weekendje Mill. Vooral mountainbikers van verder weg reserveren daarvoor bij Hotel Dormylle. Maar ook de partners van deelnemers weten zich die dag prima te vermaken in bijvoorbeeld Sauna- en beautyresort de Wellnessboot. Deze Wellnessboot en het hotel bevinden zich op het terrein van Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill. Voor belangstellenden zijn er speciale arrangementen beschikbaar om van deze 8 van oost Brabant niet alleen een sportief maar ook ontspannend uitje te maken.

Wilt u meer informatie over de 10e editie van de 8 van oost Brabant? Neem dan een kijkje op www.8vanoostbrabant.tk. Op www.dormylle.nl en www.wellnessboot.nl kunt u terecht voor meer informatie rond arrangementen en mogelijkheden.