Deel dit artikel ‹ Terug

Van boeren en burgers tot country bij Cafe Royal Mill

Geplaatst op: donderdag 9 februari 2012


Carnaval 2012 brengt veel variatie

Bij café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill barst het tijdens carnaval van de activiteiten. Dat begint op zaterdagavond met een groots gezamenlijk openingsbal en eindigt op dinsdag met frikadellen eten in het café en een countryparty in de zaal. Daar tussen in is er voor groot en klein enorm veel te beleven in deze residentie van boer Ties en boerin Anna.

Zaterdag:
Carnaval begint in café Royal met een groots gezamenlijk openingsbal op zaterdagavond 18 februari om 21.11 uur. De organisatie hiervan is in handen van grandcafé het Centrum, café Royal en Stichting Carnaval Mill. DJ Resound zal er de tent op kop gaan zetten en voor de leukst verklede groep zijn er in de vorm van consumptiebonnen prijzen te winnen.
Zondag:
Op zondag is er vanaf 13.00 uur een carnavalsoptochtparty. DJ Resound zal iedereen in de juiste stemming brengen voor de optocht die vanaf 14.11 uur door de Millse straten zal trekken. Later die middag is er ook de prijsuitreiking en vanaf 16.30 uur zal Knarf en Ko de kinderen vermaken met zijn kunsten en kapriolen.
Maandag:
Boer Ties en boerin Anna vieren op carnavalsmaandag hun boerenbruiloft in café zaal Royal. Dit begint er al om 11.00 uur met d’n urste koffie en na een koffietafel kan vanaf 15.00 uur iedereen Ties en Anna feliciteren. DJ feestzanger Ronnie de Wit zal de muziek verzorgen. Tevens is café Royal die dag dweilhalte.
Dinsdag:
De laatste dag van carnaval 2012 is bij café Royal alles behalve rustig. Deze dag staat namelijk de Sfeer van weleer vanaf 13.00 uur weer op het programma. Een vastenmiddagbal met muziek van Munne moat en ik en voor alle bezoekers een gratis kopje koffie en kop snert. Vanaf 13.30 uur kan iedereen weer inschrijven voor de spectaculaire Trappertrekkertrek, die in de Kerkstraat gehouden zal worden. Om 19.00 uur is het frikadellen eten in het café en in de zaal start om 20.00 uur countrycarnaval met Little Montana.

Kijk voor meer informatie op www.caferoyalmill.nl