Deel dit artikel ‹ Terug

Amateurkunstmanifestatie 25 maart 2012 in Beers

Geplaatst op: maandag 6 februari 2012


Onze serviceclub “Raam & Maas” heeft ook de afgelopen zeven jaar met veel succes een tentoonstelling georganiseerd voor amateur-kunstenaars in de Kloosterhof te Beers.
De opbrengst van deze manifestatie komt elk jaar geheel ten goede aan een goed doel.
Dit jaar is het bestemd voor Jong Talent Ethiopië: www.jongtalentethiopië.nl

De 1200 bezoekers waren vorig jaar zeer enthousiast over het geëxposeerde werk .
De opbrengst van de tentoonstelling wordt door Cordaid verdubbeld en informatie van het doel kunt u vinden op de genoemde website.

Ook voor dit jaar geldt, dat wij gezien de grote hoeveelheid aanmeldingen van exposanten, de nadruk leggen op amateur-kunstenaars en willen wij kunstenaars met voornamelijk commerciële doeleinden uitsluiten. Het enthousiasme van exposanten willen wij als leden van onze serviceclub uiteraard dit jaar wederom continueren!

Wij vragen van de exposanten een bijdrage van € 15,-- per tafel of hekwerk, ten gunste van het goede doel. U kunt maximaal 2 stuks reserveren. Ook vragen wij een kunstwerk beschikbaar te stellen. In overleg met de exposant bepalen we de prijs. Indien het kunstwerk na een aantal uren niet verkocht is behouden wij ons het recht om alsnog de prijs aan te passen. Indien een exposant liever geen kunstwerk ter beschikking stelt dan vragen wij om een extra geldbedrag vanaf € 20,-- over te maken voor het goede doel. Voor meer informatie of inschrijving: fam.tenhaaf@home.nl