Deel dit artikel ‹ Terug

Nog 2 extra voorverkopen voor jongerenbals Mill

Geplaatst op: donderdag 2 februari 2012


Vol is vol en op is op, dus . . . .

Ook tijdens deze carnaval zullen de jeugd- en jongerenbals in Mill gehouden worden in een grote feesttent achter de Concertzaal. De feesten in de middag voor jeugd tot 12 jaar en hun ouders zijn gratis toegankelijk en hiervoor is dan ook tevoren geen kaartverkoop. Voor de jongerenbals op zondag- maandag- en dinsdagavond echter wel.

Deze kaartverkoop is op vrijdagavond 3 februari en woensdagavond 15 februari en dit van 18.30 uur tot 20.00 uur in de Concertzaal aan de Stationsstraat in Mill. Hierbij is legitimatie verplicht. Toegang voor de kaartverkoop is aan de achterzijde van de Concertzaal. Per persoon zijn 3 kaartjes per carnavalsavond verkrijgbaar. De kosten zijn 6 euro per avond en een kaartje voor alle 3 de avonden kost 15,00 euro.

Eerder is deze week een kaartverkoop gehouden voor uitsluitend jongeren uit de gemeente Mill. De voorverkoop op 3 en 15 februari is echter wel voor alle belangstellende jongeren, dus ook van buiten de gemeente Mill. Zie voor meer informatie ook www.germelaand.nl