Deel dit artikel ‹ Terug

Doe mee aan de gesloten Millse darts kampioenschappen 3 februari 2012

Geplaatst op: donderdag 19 januari 2012


Vrijdag 3 februari 2012 café zalen het Lagerhuis

Op vrijdag 3 februari organiseert dartclub No score vanaf 19.45 uur in Grandcafé ‘t Lagerhuis een gesloten Mills darttoernooi. Iedereen die geboren en of getogen is in Mill, nu in Mill woont of bij een Millse dartclub speelt is hier van harte welkom. Inschrijven kan bij ’t Lagerhuis aan de Beerseweg en deelnemen kost 6 euro. Er zijn leuke prijzen te winnen.

Dartclub "No Score" is de dartclub van ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. DC NoScore is in 2003 opgericht. Het idee om een dartclub op te richten is zoals dat gaat bij veel clubs ontstaan tijdens één van de vele gezellige nachten aan de bar bij het Lagerhuis. Enkele weken later is dat idee ook echt uitgevoerd en sindsdien is DC NoScore een feit. Naast dit gesloten darttoernooi organiseerden zij dit jaar voor het eerst het gemeentelijke darttoernooi en al diverse jaren de bekende "Open Millse Darts Trophy", Hét darttoernooi van Mill.

Maar vrijdag 3 februari aanstaande staat nu eerst het Mills darts kampioenschap op het programma. Inschrijven kan tot 3 februari 19.30 uur, maar als u dat nu al doet bent u gegarandeerd van deelname. Komt u dus uit Mill, speelt u bij een Millse dartclub of heeft u een andere duidelijke binding met Mill, doe dan mee aan dit toernooi.

Kijk voor meer informatie op www.lagerhuismill.nl