Deel dit artikel ‹ Terug

Brabantskampioen tonpraten Barry Knapen op showavond Mill

Geplaatst op: woensdag 18 januari 2012


Donderdag 16 februari grandcafe het Lagerhuis

Al diverse jaren is er vlak voor het begin van carnaval een showavond in het Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Op deze avond zijn er tal van tonpraters en overige acts te horen en zien. Op de eerst volgende, donderdag 16 februari, staat er ook de winnaar van het Brabantskampioenschap tonpraten op het programma. Voor de vijfde keer veroverde Berry Knapen deze onlangs in Valkenswaard. Samen met diverse andere buutreetners staat hij ook in Mill op het programma. Kaartjes zijn a 13 euro verkrijgbaar bij het Lagerhuis.

Donderdagavond 16 februari begint het in grandcafé zaal het Lagerhuis in Mill allemaal om 20.00 uur. De deuren gaan om 18.30 uur open. Bertie Lukassen die samen met Maarten de Groot deze avond organiseert, zal de presentatie van deze showavond voor zijn rekening nemen. Op het programma, wat zo goed als non-stop door zal gaan, staan buuts van Linda Koolen, Frank Schrijen, Hans Verbaarschot, André Geldtmeijer, Jan Strik, Ton Brekelmans en de winnaar van het Brabantskampioenschap tonpraten Berry Knapen. Ook is er een optreden van Danslowieke.

Kaartjes zijn zolang de voorraad strekt a 13 euro te koop bij grandcafé het Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill tel. 0485-470737. www.lagerhuismill.nl