Deel dit artikel ‹ Terug

Drie boerenparen strijden om titels Ties en Anna 2012

Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2012


Zaterdagavond 14 januari zal het een spannende avond worden in cafe zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill. Dan strijden namelijk drie paren om de titel Ties en Anna 2012. Dit via diverse spelletjes rond kennis, handigheid, snelheid en originaliteit. Het begint allemaal om 20.00 uur en de toegang is uiteraard helemaal gratis.

Bart en Mayke Selten, Geert en Christel Weren en Stan en Ilona Peters. Één van deze drie stellen zijn Ties en Anna 2012 en zullen op carnavalsmaandag (20 februari) in de onecht verbonden worden. Maar welk stel dat zal zijn wordt op zaterdagavond 14 januari bepaald tijdens een gezellige en humoristische spelavond. Maar naast dit spel is er uiteraard ook volop ruimte voor muziek en feest. De avond, waar iedereen van harte welkom is om hun favoriete boerenpaar aan te moedigen, zal gepresenteerd worden door Johnny de Man.

De organisatie van deze avond en de boerenbruiloft op carnavalsmaandag is in handen van een speciale boerencommissie binnen Stichting Carnaval Mill. Zie voor meer informatie en alle andere carnavalsactiviteiten in Mill www.germelaand.nl.