Deel dit artikel ‹ Terug

Veel Kerstsfeer op Millse Midnightshopping

Geplaatst op: dinsdag 18 december 2007


Op vrijdag 14 december organiseerde de OndernemersVereniging Mill de jaarlijkse Midnightshopping. Bijna 50 marktkramen, her en der muziek, glühwein, chocolademelk, een sneeuwmachine, lampionnenoptocht, vuurkorven en diverse activiteiten zorgden voor een gezellige sfeer in het Millse centrum. OVMill kan hier tevreden op terugkijken.

Dit jaar waren er tijdens de Midnightshopping in Mill nog meer marktkramen in het centrum geplaatst dan vorig jaar. Deze kramen boden ruimte aan zowel handelaren als hobbyisten met de meest uiteenlopende handelswaar. Ook nieuw dit jaar was de lampionnenoptocht voor kinderen en de aanwezigheid van de (echte) Kerstman. Bendebedeband uit Keldonk begeleide deze optocht muzikaal en speelden net als trio Tiga later die avond her en der in het centrum en in winkels. Op het marktplein zorgde Goedzat voor de juiste muzikale sfeer.

Maar ook door de aanwezigheid van diverse activiteiten konden grote en kleine bezoekers zich prima vermaken. Zo waren er een zweefmolen, motortjes en verzorgde Scouting ook diverse spelen. Bij café de Geminte waande zich iedereen in een skioord door een skisimulator en een heuse sneeuwmachine. Ook de glühwein, chocolademelk, marshmallows en oliebollen die her en der verkrijgbaar waren vonden gretig aftrek. De LOM verzorgde dit jaar live RTV uitzendingen waardoor ook thuis iedereen de kerstsfeer kon proeven.

OndernemersVereniging Mill bedankt iedereen die op welke manier dan ook heeft meegeholpen aan de Midnightshopping 2007. Ook in 2008 hopen wij weer op ieders medewerking te mogen rekenen. Namens alle OVMill leden wensen wij u fijne feestdagen en een fantastisch 2008!

Voor meer informatie kijk op: www.ovmill.nl
advertentie