Deel dit artikel ‹ Terug

Beleef de kerstvakantie in Zoo Parc Overloon!

Geplaatst op: dinsdag 18 december 2007


Kerstbomen worden opgetuigd, vrolijk gekleurde kerstballen komen tevoorschijn en de kerstkaarten liggen alweer op de deurmat. Kortom: Kerstmis zit eraan te komen! In Zoo Parc Overloon staan in de kerstvakantie allerlei activiteiten op het programma. De jonge bezoekers kunnen zich laten meeslepen door het spannende kerstpoppenkastverhaal op eerste en tweede kerstdag, zich laten schminken als hun favoriete dier en de speurtocht Go MAD! maken. De Wintersafari neemt bezoekers mee op een frisse tocht langs de dieren in Zoo Parc Overloon.

Bezoekers kunnen nog tot 6 januari de speurtocht Go MAD! maken. Samen met dierentuinen uit heel Europa zet Zoo Parc Overloon zich in om de flora en fauna van Madagaskar te beschermen en te behouden. De opbrengst van de Madagaskar speurtocht gaat dan ook naar natuurbehoudprojecten op Madagaskar. Elke dag in de kerstvakantie kunnen bezoekers op eigen gelegenheid deze speurtocht maken.

Voor de jongste bezoekers is er extra veel vertier in de kerstvakantie! Dagelijks worden spannende poppenkastvoorstellingen gegeven en de schminkmeiden van Zoo Parc Overloon toveren iedereen in een mum van tijd om tot een brullende leeuw, fladderende vlinder of een ander dier.

Wintersafari
Trotseer deze winter de kou en doe mee aan de Wintersafari! Kom alles te weten over dieren in de winter en hoe zij zich aanpassen aan het koude weer. Een gids neemt de deelnemers mee naar het bijzondere dierenrijk in de wintertijd. De deelnemers worden verwelkomd met een dampende kop warme chocolademelk met marshmallows en eindigen de middag met een kop erwtensoep om weer op te warmen. Bezoekers kunnen deelnemen aan de Wintersafari op 23 en 30 december en 13 en 27 januari. De Wintersafari kost € 5,00 per persoon, exclusief entree, inclusief warme chocolademelk en een kop erwtensoep. In verband met beperkte deelname is reserveren noodzakelijk. Voor het volledige programma tijdens de kerstvakantie zie www.overloonzoo.nl.

Rookvrij
Vanaf 1 januari 2008 is het Panda Paviljoen van Zoo Parc Overloon een rookvrije zone.

Openingstijden: 10.00-17.00 uur.
Entreeprijzen: volwassenen € 13,50, kinderen 3 t/m 11 jaar € 11,50

Zoo Parc Overloon, Stevensbeekseweg 19-21, 5825 JB Overloon tel. 0478-640046 en op: www.overloonzoo.nl
advertentie