Deel dit artikel ‹ Terug

Zondag 18 december 31e WINTERLOOP in Wilbertoord.

Geplaatst op: vrijdag 9 december 2011


Wilbertoord: zondag 18 december maken v.v. De Willy's zich op voor haar 31e Winterloop en u kunt zich tot en met vrijdag 16 december nog online inschrijven op www.wilbertoordonline.nl.
De organisatie gaat er vanuit dat iedere sporter, dus ook de hardloper, van tijd tot tijd zijn prestaties moet kunnen meten met collega-lopers, vandaar dat v.v. De Willy’s ieder jaar haar hardloopwedstrijd weer organiseert. Vorig jaar was er weer een sterk deelnemersveld en wij verwachten ook dit jaar dat er weer vele de weg naar Wilbertoord weten te vinden. Deze Winterloop is ook opgenomen in de Rabo Runcompetitie Land van Cuijk & Maasduinen.
U kunt deelnemen op 3 afstanden. De 2½ km voor de jeugd t/m 15 jaar.
De 5 en 10 km staat open voor alle leeftijden en hier kan men weer punten verdienen voor de competitie, maar deze "31e WINTERLOOP" is zowel voor wedstrijdlopers als voor trimmers en u kunt starten op elke afstand.
De starttijden van de "31e WINTERLOOP" zijn:
2½ km 10.00 uur. 5 km 10.30 uur. 10 km 11.15 uur.
Voorinschrijven tot en met 16 december via www.wilbertoordonline.nl . Na inschrijven in de kantine van v.v. De Willy´s, aan de Verbindingsweg 40 te Wilbertoord (Gem.Mill& St.Hubert), tot 15 minuten voor aanvang van iedere loopafstand. . Alle deelnemers/sters kunnen de uitslagen en foto’s in de week na de wedstrijd op Internet bekijken.
advertentie