Deel dit artikel ‹ Terug

Feestje aan de Gracht presenteert: "de Première"

Geplaatst op: maandag 19 november 2007


Boxmeer sluit oud dance-jaar af in nieuwe zaal
Organisatie Feestje aan de Gracht presenteert
"de Première" in Nouveau Riche

Op vrijdag 28 december presenteert Feestje aan de Gracht de Première, een houseavond die plaatsvindt in de gerenoveerde grote zaal van Hotel Riche. Ongeveer 1000 danceliefhebbers zullen deze avond genieten van een verrassend concept uit handen van een gevestigde orde.
Naast extra aandacht voor de aankleding van het feest, zal de focus liggen bij de kwalitatief hoogstaande muzikale invulling van de avond. Speciaal daarom zullen enkele internationale artiesten hun skills ten gehore brengen.

Rode loper
Met de aankleding van de zaal – voor de gelegenheid omgedoopt in Nouveau Riche – geeft de organisatie een dikke knipoog naar het bioscoopverleden van de locatie. De sfeer zal aandoen als een echte filmpremière, compleet met zoeklicht, champagne en de bekende rode loper. “We willen het succes van de Feestje aan de Gracht formule vertalen naar een plek waar het dak er écht af kan”, lacht organisator Bas Hendriks.

Landelijke aantrekking
In de afgelopen jaren heeft de organisatie veel ervaring opgedaan en weet zich gesteund door gemeente en horecaondernemers. Daarmee heeft het naam gemaakt in de regio, maar ook daar buiten. “Ons publiek weet wat er te koop is en kiest bewust voor kwaliteit. Muzikaal gezien bieden we een zeer sterke line-up, waardoor je automatisch landelijke aantrekking creëert”, aldus mede organisator én DJ Timbalism – Tim Janssen. Tijdens de Première zullen Joris Voorn (NL), Sandrien (NL) en Timbalism (NL) plaats nemen achter de draaitafels. Verder zal de uit Duitsland afkomstige Alexander Kowalski een live act verzorgen.

Kaartverkoop
Kaarten kosten € 10,- in de voorverkoop en € 15,- aan de deur. Ze zijn o.a. verkrijgbaar bij het Shell Tankstation te Boxmeer en online via www.feestjeaandegracht.nl
advertentie