Deel dit artikel ‹ Terug

Veel belangstelling voor consumentenbeurs show en business Mill

Geplaatst op: woensdag 9 november 2011


Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 april staat voor de 2e keer de consumentenbeurs Show en Business op het programma. Opnieuw zal deze bedrijvenmarkt plaats gaan vinden in en rond evenementencentrum Fitland in Mill. De organisatie is al in volle gang en heel wat ondernemingen reserveerden een standruimte. Er wordt op dit moment gekeken naar extra uitbreidingsmogelijkheden omdat de evenementenhal zo goed als volgeboekt is.

“Al ruim vijftig bedrijven uit Mill en directe omgeving hebben een stand of standruimte gereserveerd,” vertelt Corné Kremers uit Mill. Hij is met zijn bedrijf Mosstime Media- Tekst- en Entertainmentservice organisator van deze beurs. “In de grote evenementenhal zijn nog enkele stands beschikbaar. We kijken ondertussen naar mogelijkheden om het buitenterrein van Fitland ook weer te gebruiken zodat we er wellicht wat tenten kunnen plaatsen. Maar door de bouwwerkzaamheden en gerealiseerde nieuwbouw is het nu nog wat onduidelijk welke ruimte precies beschikbaar is eind april.”

Naast de consumentenbeurs kent Show en Business ook veel entertainment. “Ook daar zijn we al druk mee bezig. Er komt op zaterdag weer een Duits Nederlandse schlageravond met pullenfeest en ook zullen er weer modeshows en diverse muzikale optredens zijn.” Corné vertelt dat er ook een kindertheater zal zijn. “Frank Peters uit Mill gaat een van de ruimtes inrichten als kinder- en poppentheater en zal er gedurende de beurs regelmatig voorstellingen geven.” Tijdens de officiële opening op vrijdagmiddag 27 april staan er wat verrassingen op het programma. “We zijn bezig daar wat zeer speciaals van te maken, daar kunnen we over een paar weken meer vertellen.”

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.showenbusiness.nl of www.bedrijvenmarktmill.nl. Telefonisch is Mosstime te bereiken op tel. 0485-325634.
advertentie