Deel dit artikel ‹ Terug

Deze bijeenkomsten mag u beslist niet missen als nieuwe zakenrelaties belangrijk voor u zijn.

Geplaatst op: vrijdag 4 november 2011


Het afgelopen jaar hebben wij veel verzoeken gekregen om "iets" op de avond te organiseren.

Omdat wij vernieuwend willen blijven en toegevoegde waarde willen leveren aan het gebied de Noordelijke Maasvallei, hebben wij een maandelijkse Maasvallei Netwerkbuffet in het leven geroepen met aansluitend een netwerkborrel. Het buffet bestaat daarom uit hoofdzakelijk streekproducten en stimuleren wij samenwerkingen met regionale leveranciers.

Net als de wekelijkse Open Coffee bijeenkomsten op de vrijdagmorgen zijn alle ondernemers, bestuurders, specialisten en netwerkers welkom om zonder aanmelding, lidmaatschap of verplichtingen gezellig te komen netwerken onder het genot van een heerlijk drie gangen buffet, met aansluitend een ontspannen netwerkborrel.

Om 18:00 begint het netwerk buffet met inloop tot 18:30 waarna een regionale spreker kort zal spreken over de kansen, mogelijkheden, ontwikkelingen en resultaten die de Noordelijke Maasvallei te bieden heeft voor bedrijven. Om 19:30 begint de netwerkborrel waarna rond 20:00 een regionale spreker kort zal spreken over de producten, diensten, services en onderwerpen voor ondernemers in de desbetreffende gemeente en waar interessante projecten aan ten grondslag liggen. Om 21:00 einde bijeenkomst.

Deze unieke combinatie biedt o.a. stof tot netwerken, ideeën uitwisselen, nieuwe contacten opdoen, oude banden weer eens aanhalen en wie weet, nieuwe samenwerkingen.

Daarom nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan het Maasvallei Netwerkbuffet met netwerkborrel op dinsdagavond 22 november 2011 tussen 18:00 en 21:00 uur.

Locatie Hotel Cuijk van der Valk
Raamweg 10
5431 NH Cuijk
Telefoon : 0485-335132

Op onze website http://maasvallei.net/maasvallei-netwerk-buffet.php kunt u zich aanmelden en het uitgebreide drie gangen menu vast bekijken.
Indien er sprake is van speciale wensen kunnen wij hier vooraf prima in voorzien.
advertentie