Deel dit artikel ‹ Terug

Tweede editie Land van Cuijk & Noord-Limburg in Bedrijf 2008 wederom in Cuijk

Geplaatst op: maandag 29 oktober 2007


Tijdens de eerste editie van de business to businessbeurs Land van Cuijk & Noord-Limburg in Bedrijf heeft The Organizing Connection reeds gemeld dat een vervolg in het voorjaar van 2008 vrijwel zeker zou zijn. “De geluiden vanuit het bedrijfsleven zijn erg positief en wij kijken dan ook uit naar het vervolg”, laat Sigrid Meulebeek weten. Op 2 en 3 april 2008 mogen ondernemers zich wederom verheugen op deze nieuwe editie. Land van Cuijk & Noord-Limburg in Bedrijf is een business to business beurs die bedrijven uit de regio de gelegenheid biedt om hun product en/of dienst onder de aandacht te brengen van een breed zakelijk publiek. De beurs zal wederom plaatsvinden in Sportcentrum de Kwel in Cuijk. “We doen ons uiterste best om deze editie nog interessanter te maken voor het bedrijfsleven. De eerste editie was al volledig uitverkocht, we overwegen nu een andere indeling en wellicht het plaatsen van een tent aan de achterzijde van Sportcentrum de Kwel. Hierdoor kunnen we behoorlijk wat meer bedrijven de gelegenheid bieden zich te presenteren. Ook voor wat betreft parkeergelegenheid zijn we in overleg met de gemeente.”
Zelfs nu al krijgt de organisatie regelmatig telefoontjes wanneer de volgende editie van Land van Cuijk & Noord-Limburg in Bedrijf verwacht kan worden. Medio november zal de nieuwe brochure gereed zijn. Vanaf dat moment hebben deelnemers van de voorgaande editie de gelegenheid zich tijdens een voorinschrijftermijn als eerste in te schrijven.
Wilt U als eerste geïnformeerd worden over de business to businessbeurs Land van Cuijk & Noord-Limburg in Bedrijf 2008, neemt U dan contact op met Sigrid Meulebeek of stuur een e-mail met naam- en adresgegevens naar info@ondernemersbeurs.nl
Voor het laatste nieuws kunt U ook de website raadplegen www.ondernemersbeurs.nl

The Organizing Connection;
Telefoon 0412-405280
Telefax 0412-405281
advertentie