Deel dit artikel ‹ Terug

Oproep Cuijks Dictee

Geplaatst op: donderdag 20 oktober 2011


Cuijks Dictee: Kei-leuk!
Op dinsdag 15 november 2011 vindt voor de 11e keer het Cuijks Dictee plaats in de Schouwburg van Cuijk. Teams en solisten strijden om de titel: “Cuijksdicteeteam 2011” of “Cuijksdicteekei 2011”.
Maar ook zonder het winnen van deze titels is het gewoon een groot plezier om mee te doen en is het evenement dan ook kei leuk!

De Cuijkse neerlandici zijn alweer druk bezig een mooie tekst, met een naar traditie Cuijks onderwerp, voor te bereiden. Voor alle duidelijkheid: een Cuijks onderwerp in het Nederlands en zowel het Groene- als het Witte boekje zullen worden gehanteerd.

Het Dictee in Cuijk is mede mogelijk gemaakt door Weemen Drukwerk en Communicatie en dankzij sponsoring van de Schouwburg Cuijk is deelname aan het dictee gratis.

De organisatie hoopt wederom op een grote opkomst onder de Cuijkse bevolking: Doe mee als team (4 personen) of individueel. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen in de bibliotheek van Cuijk, maar u kunt zich ook aanmelden via de website van BiblioPlus: www.biblioplus.nl. Aanmelden kan tot woensdag 9 november 2011.
advertentie