Deel dit artikel ‹ Terug

Mills Muziekspektakel

Geplaatst op: maandag 9 oktober 2006


PETER KOELEWIJN EN ARMAND OP MILLS MUZIEKSPEKTAKEL

Bij de organisatie van het Millse Ondernemers Muziekspektakel is al diverse keren gevraagd of het de echte artiesten zijn of imitatoren. “Het gaat bij Peter Koelewijn, Armand en de Eightball Boppers om de echte artiesten,” aldus Corné Kremers. “Alleen voor een optreden van Elvis hebben we om begrijpelijke redenen een imitator geboekt.”

Op zaterdag 21 oktober is er het Millse Ondernemers Muziekspektakel. Dit spektakel wordt op initiatief van de OndernemersVereniging Mill georganiseerd door Corné Kremers. “Er zijn inderdaad al diverse telefoontjes binnengekomen met de vraag of het om de echte Peter Koelewijn en Armand gaat,” verteld Corné. “En ja natuurlijk zijn het de echte. Zowel Peter als Armand hebben het nog steeds erg druk met optreden en zetten nog steeds een leuke show neer. Dat zal men kunnen horen en zien op 21 oktober in partycentrum Fitland in Mill.”

Naast de koning van de Nederlandse rock en roll Peter Koelewijn en jaren 60 protestzanger Armand is er meer. “Van de Eightball Boppers ben ik al jaren manager en deze band compleet met vetkuiven en staande contrabas mag niet ontbreken op een jaren 50 en 60 avond,” vervolgd Kremers. “Helaas hebben we om begrijpelijke redenen de echte Elvis niet kunnen boeken. Maar Harm Daverveld uit Mill is een prima vervanger. Hij doet al enige tijd deze imitatie onder de naam Elvis from Mill en dat niet zonder succes.”

Kaartjes zijn a 10 euro verkrijgbaar bij boek en kantoorvakhandel Schipperheijn aan de Schoolstraat en de receptie van Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill. Ook via de site www.muziekspektakel.nl zijn kaartjes te bestellen en telefonisch bij organisator Corné Kremers op tel. 06-10838612
advertentie